Verzekering Kiezen:

Maak hieronder uw keuze.

Autoverzekering

Vergelijk nu ❯❯

Zorgverzekering

Vergelijk nu ❯❯

Woonverzekering

Vergelijk nu ❯❯

Autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering is helaas verplicht om af te sluiten. De auto dient minimaal wa verzekerd te zijn. Het is altijd goed om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Hiermee kan je jaarlijks veel geld besparen. Gelukkig zijn er genoeg vergelijktools op internet beschikbaar waarmee je doormiddel van het invoeren van de kenteken en een aantal persoonlijke gegevens snel en gemakkelijk kan vergelijken. Je ziet direct de maandelijkse premie van de autoverzekering online.

Zorgverzekering afsluiten

Voor een zorgverzekering geldt dat u minimaal een basisverzekering afsluit. Dus ben je 18 jaar of ouder en woon of werk je in Nederland? Dan is het verplicht om een zorgverzekering af te sluiten.

Woonverzekering afsluiten

Een woonverzekering bestaat uit meestal uit een inboedelverzekering, Opstalverzekering, en een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen dekken schades die veel voorkomen aan je woning en de spullen die zich in de woning bevinden. Denk hierbij aan storm en waterschade, brand, inbraak of diefstal. Met de aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan spullen van anderen veroorzaakt of schade aan andere mensen.